Otobüs heyelan sonucu düşen kayaların altında kaldı: 15 ölü

Hindistan'da heyelan sonucu düşen kayaların bir otobüsün üzerine düşmesi sonucu 15 kişi hayatını kaybetti.
Hindistan'ın kuzeyindeki Himachal Pradesh eyaletinde günlerdir etkili olan şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelanda, bir yolcu otobüsü kayaların altında kaldı.
Yerel yetkililer, Bilaspur bölgesindeki olayda en az 15 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin de yaralı olarak kurtarıldığını belirtildi.
Yaklaşık 30 yolcunun bulunduğu otobüste arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ukrayna'nın Rusya'nın Belgorod bölgesine düzenlediği hava saldırısında 3 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.
Everest Dağı'nın doğu yamaçlarında hafta sonu çıkan kar fırtınası nedeniyle dağın Çin tarafındaki bölgelerinde mahsur kalan 1000'den fazla kişi kurtarıldı.
Myanmar'da askeri yönetimin Budist festivaline düzenlediği bombalı saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti ve 80'den fazla kişi yaralandı.
Filistinli gazeteciler, Gazze’de katledilen meslektaşlarını anmak ve işgal rejiminin gazetecilere yönelik saldırılarını protesto etmek için Ramallah’taki Birleşmiş Milletler binası önünde gösteri düzenledi.