Pakistan’da yolcu otobüsü ve petrol tankeri çarpıştı: 26 ölü
Pakistan'da, otobüsle petrol tankerinin çarpışması sonucu 26 kişi hayatını kaybetti.
Pakistan'ın Karaçi kentinden Belucistan'ın Panjgur bölgesine giden yolcu otobüsü, karşı yönden gelen petrol tankeriyle çarpıştı.
Kazada, içerisinde 40 kişinin bulunduğu yolcu otobüsünden 26 kişi hayatını kaybetti.
En az 10 yolcunun yaralandığı kazanın ardından tankerdeki petrolün de yayılmasıyla iki araç yandı.
Ülkede ağustos ayında da bir yolcu otobüsüyle tanker çarpışmış, kazada 18 kişi hayatını kaybetmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna’nın Rusya topraklarındaki rafinerilere yönelik uzun menzilli saldırılarının, Moskova’nın petrol rafine kapasitesini yüzde 20 oranında düşürdüğünü açıkladı. Zelenski, bu bilgiyi Batılı istihbarat kaynaklarına dayandırdı.
Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde uyuşturucu çetelerine yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 64 kişi öldü.
Libya'nın batı kıyılarında bir teknenin alabora olması sonucu 18 kişi öldü, en az 18 kişi de kayboldu.
İşgal kuvvetlerinin, bu akşam ateşkesi ihlal ederek Gazze Şeridi'ne yönelik düzenlediği hava saldırıları ve top atışlarında en az 17 kişi şehit oldu, 50 kişi yaralandı.