Papua Yeni Gine'de 7.2 büyüklüğünde deprem

Papua Yeni Gine'ye bağlı Yeni Britanya Adası açıklarında 7.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezinin verilerine göre merkez üssü 18,8 bin kişinin yaşadığı Kimbe (Yeni Britanya Adası) kentinin 185 kilometre kuzeydoğusunda bir deprem kaydedildi.
Büyüklüğü 7.2 olarak ölçülen deprem, yerin 49 kilometre derinliğinde meydana geldi.
Can kaybı veya hasar meydana geldiğine dair bir bilgi verilmezken tsunami tehlikesi de duyurulmadı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal ordusu, Suriye'nin başkenti Şam'ın yanı sıra Kesve ve Dera'da hava saldırıları düzenledi.
Dışişleri Bakanlığı, siyonist rejimin Şam'a yönelik saldırıları ile ilgili olarak, "israil'in Suriye'nin güneyindeki müdahalelerinden sonra Şam'ın merkezine saldırıları Suriye'nin barış, istikrar ve güvenliği sağlama çabalarına karşı sabotaj girişimidir" açıklamasını yaptı.
Suriye'nin başkenti Şam'a düzenlenen işgalci rejim hava saldırıları sonucunda, 1 kişi hayatını kaybetti 18 kişi de yaralandı.
Suriye Cumhurbaşkanlığı, Süveyda’da halka yönelik ihlalleri kınayan ve sorumluların hesap vereceğini taahhüt eden bir açıklama yayınladı.