Rasulayn'da PKK/YPG'ye ait bir tünel daha tespit edildi
Rasulayn'da yapılan arama-tarama çalışmalarında PKK/YPG'ye ait yeni bir tünel daha tespit edildi.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, komandoların Rasulayn'da arama-tarama çalışmalarına devam ettiği belirtildi.
Yapılan arama-tarama çalışmalarında, PKK/YPG’ye ait yeni bir tünel daha tespit edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Filistin resmi haber ajansının haberine göre, işgal ordusuna bağlı Bi'ru's-Seba Zindanı'nda Filistinli bir esirin şehit olduğu bildirildi.
Pakistan'ın Pencap eyaletinde yolcu otobüsüyle minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 14 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.
Malezya Havayolları’na ait kayıp MH370 uçağını bulmak için Hint Okyanusu'nda derin deniz aramalarına yeniden başlandı.
Finlandiya polisi, Helsinki ile Estonya'nın başkenti Tallin arasında uzanan deniz altı telekomünikasyon kablosuna zarar verdiği şüphesiyle Rusya'dan gelen bir kargo gemisine el koydu.