Rusya Donetsk yönünde ilerleyişini sürdürüyor

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesindeki Bogatır yerleşim birimini daha ele geçirdiklerini duyurdu.
Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rus ordusunun, Ukrayna cephesinde ilerlediği belirtilerek, "Kuzey Askeri Grubu birliklerinin kararlı eylemleri sonucunda Donetsk Halk Cumhuriyeti'nin Bogatır yerleşim birimi kurtarıldı." denildi.
Rusya Savunma Bakanlığı, dün Donetsk bölgesindeki Aleksandropol yerleşim birimini ele geçirdiklerini açıklamıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Afganistan'ın kuzeyindeki Takhar eyaletinde 7 tondan fazla haşhaş, halkın gözü önünde imha edildi.
Gazze Şeridi’ne doğru yola çıkan “Hanzala” gemisi, İtalya’nın güneyinde yer alan Gallipoli Limanı’na ulaştı.
ABD ve Avrupa ülkeleri, İran ile nükleer anlaşma müzakerelerinde ilerleme sağlanmaması halinde ağustos ayı sonunu "nihai tarih" olarak belirledi.
Siyonist işgal kuvvetlerini Gazze Şeridi’ne yönelik aralıksız saldırılarında bugün itibarıyla 70 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi ise yaralandı.