Rusya'dan e-Vize kararı

Rusya'ya elektronik vizeyle (e-Vize) gelen yabancı uyrukluların, ülkede kalma süresinin 16'dan 30 güne çıkarıldığı bildirildi.
Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, iki yıldır 64 ülke vatandaşının Rusya'yı e-Vize ile ziyaret edebildiğini, bu sürede e-Vize'den milyondan fazla kişinin yararlandığını belirtti.
Mişustin, "E-Vize ile ülkede kalma süresinin artırılmasıyla ilgili mevzuatta değişiklik yapılacak. Bu süre 16 gün yerine 30 gün olacak." açıklamasını yaptı.
Mişustin, E-Vize'nin geçerlilik süresinin 60 yerine 120 gün olacağı bilgisini paylaştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İslami direniş hareketi HAMAS, kardeş Yemen'in Hudeyde vilayetinde yer alan Ras İsa Petrol Limanı’nı hedef alan ABD’nin suç niteliğindeki hava saldırısını en sert ifadelerle kınadı.
Filistin İslami Cihad Hareketi, işgalci ABD’nin Yemen’in Hudeyde kentindeki Ras İsa Limanı’na düzenlediği hava saldırılarını sert bir dille kınadı.
Yükseköğrenimi hedef alan ABD federal politikalarına karşı New York'ta miting düzenlendi.
Siyonist rejim Gazze’ye düzenlediği hava saldırısında, Filistinli foto muhabiri Fatma Hassona’yı ve beraberinde ailesinden on kişiyi katletti.