Siyonist işgal rejimi Gazze'ye saldırdı
Saldırılarda can kaybı yaşanıp yaşanmadığına dair henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.
Siyonist işgal rejimi ordusunun Twitter hesabından yapılan açıklamada, saldırılarda Hamas'a ait bir tünel, askeri bir kompleks ile gözetleme noktalarının vurulduğu öne sürüldü.
Siyonist işgal rejimi saldırıya gerekçe olarak, Gazze tarafından işgal altındaki topraklara helyum gazıyla şişirilmiş yanan balonlar gönderildiğini ve bu balonların Yahudi işgal birimlerinde yangın çıkardığını iddia etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Haiti'nin başkenti Port-au-Prince’in merkezinde güvenlik krizi derinleşiyor.
Hollanda'da düzenlenen genel seçimi, ilk sandık çıkışı anketlerine göre Rob Jetten liderliğindeki sosyal liberal Demokratlar 66 (D66) kazandı.
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'da Dnipropetrovsk bölgesindeki Vişnevoye yerleşim yerini ele geçirdiklerini açıkladı.
Brezilya'da, Rio de Janeiro'nun merkezindeki Providência favelasında (gecekondu mahallesi) uyuşturucu kartellerine yönelik düzenlenen operasyonda ölü sayısı artıyor.