siyonist işgal rejimin Batı Şeria’ya saldırılarında 2 Filistinli şehid oldu
İşgal rejiminin, işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyine düzenlediği İHA’lı saldırıda iki Filistinli şehid oldu.
Filistin Kızılayı, Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Nablus şehrinin doğusundaki Balata Kampı'na siyonist rejim tarafından düzenlenen İHA’lı saldırıda 2 Filistinlinin şehid olduğunu, 4 kişinin ise yaralandığını duyurdu.
Filistinli direnişçilerle kampa baskın düzenleyen rejim güçleri arasında çatışma yaşandığı belirtildi.
Aksa Şehitleri Taburları, siyonist askerlerin makineli silahlar ve patlayıcı maddelerle hedef alındığını ve bu askerler arasında bazı kayıpların olduğunu bildirdi.
Aksa Şehitleri Taburları’nın Balata Kampı'nda siyonist güçlerin araçlarının önünde patlayıcı madde patlatması sonucu bu araçlar kullanılamaz hale geldi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı 32’nci Bakanlar Konseyi Toplantısı kapsamında Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile bir araya geldi.
ABD’nin Nevada eyaletinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Dışişleri Bakanlığı, Rusya bağlantılı gemilere yönelik saldırılar sonrası Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi ve Rusya’nın maslahatgüzarının bakanlığa çağrıldığını açıkladı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iki günlük resmi ziyaret için Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’ye geldi.