Siyonist işgalcilerin Gazze'ye saldırısında şehid ve yaralı sayısı artıyor
Siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda, biri çocuk 10 kişi şehid oldu, 55 kişi de yaralandı.
Filistin Sağlık Bakanlığı, siyonist çetenin Gazze'ye düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Açıklamada, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarda aralarında 5 yaşında bir çocuk, 23 yaşında bir kadının da bulunduğu toplam 10 kişinin hayatını kaybettiği, 55 sivilin yaralandığı belirtildi.
Siyonistlere ait savaş uçaklarının bugün öğleden sonra Gazze Şeridi'ndeki farklı noktalara başlattığı saldırılar devam ediyor.
Savaş uçakları, son olarak Gazze'nin Şucaiyye Mahallesi'ne düzenlediği hava saldırısında bir motosikleti hedef aldı.
Gazze Şeridi'ndeki yüzlerce Filistinli, İsrail'in hava saldırılarında şehid olanlar için cenaze töreni düzenledi.
Kentteki Hazreti Ömer Camisi'nde kılınan cenaze namazlarının ardından saldırılarda şehid olanların naaşı kent mezarlığında toprağa verildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Trump yönetimi, dış askeri yardım politikasında Avrupa ve Orta Doğu'dan Latin Amerika'ya doğru dikkat çekici bir kaynak kaydırmasına gitti.
ABD'de İngiliz şarkıcı Ed Sheeran'ın turnesinde, rapçi Macklemore'un Filistin'e yönelik açıklamalarının ardından başlayan kriz büyüyor.
Batı Kordofan bölgesindeki altın madeninde meydana gelen göçükte en az 60 kişinin hayatını kaybettiği, arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Avrupa Birliği destekli Kosova Özel Mahkemesi, eski Kosova Cumhurbaşkanı ve eski Kosova Kurtuluş Ordusu (UÇK) lideri Hashim Thaçi’yi savaş sırasında işlenen cinayet, işkence, kötü muamele ve keyfi gözaltı suçlarından 25 yıl hapis cezasına çarptırdı.