Siyonist rejim Lübnan'da bir gazeteciyi şehid etti
Siyonist işgal rejiminin Lübnan'a yönelik saldırısında bir gazetecinin katledildiği duyuruldu.
Siyonist işgal rejimine ait savaş uçaklarının Lübnan'a yönelik saldırıları devam ediyor.
Saldırılarda şu ana kadar 55'i çocuk 558 kişi şehid edildi.
Saldırılarda en az 1700 kişi de yaralandı.
Lübnan'dan yayın yapan ve Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen haber kanalı El-Meyadin muhabiri Hadi Es-Seyyid'in de işgal saldırılarında şehid olduğu bildirildi.
İşgalcilerin hava saldırısında Seyyid'in evini hedef aldığı aktarıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Güney Kore'de etkili olan şiddetli muson yağışları nedeniyle bir kişi kaybolurken, 758 kişi tedbir amacıyla tahliye edildi.
İspanya'nın Endülüs bölgesinde çıkan büyük orman yangınında 12 öldü. Aşırı sıcakların etkili olduğu bölgede yaklaşık 150 itfaiyeci yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.
Lübnan, çerçeve anlaşması kapsamında işgalci ordunun güneydeki iki "deneme bölgesi"nden çekilmeden Roma'da yapılması planlanan yeni müzakere turuna katılmayacağını açıkladı. İşgalci ordunun çekilme planı ve yayımladığı haritalar ise Beyrut'ta yeni tartışmalara yol açtı.
Suriye İçişleri Bakanlığı, Şam'da meydana gelen bombalı saldırıların sorumlusu olduğu belirtilen hücrenin tüm üyelerinin yakalandığını açıkladı. İlk soruşturma bulgularının, hücre üyelerinin DAİŞ ile bağlantılı olduğunu ortaya koyduğu bildirildi.