Suudi koalisyonundan Yemen'e saldırı: 4'ü çocuk 13 ölü

Suudi öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Yemen’de düzenlediği hava saldırılarında 4’ü çocuk 13 sivil hayatını kaybetti.
Suudi öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Yemen'e yönelik saldırıları sürüyor.
Yemen Yüksek Devrim Konseyi’ne bağlı Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Yusuf el-Hadiri, yaptığı açıklamada, koalisyon güçlerinin Taiz’in Maviye ilçesindeki bir petrol istasyonuna düzenlediği hava saldırısında 4’ü çocuk 13 sivilin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de yaralandığını belirtti.
Suudi öncülüğündeki koalisyon, Mart 2015’ten bu yana Husilere karşı Mansur Hadi hükümetine destek vermek üzere Yemen'e saldırılar düzenliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Suriye'deki hapishanelerde yaşanan insan hakları ihlalleri, Şam'daki Ulusal Müze'de sanal ortama taşındı. Proje, geçmişi kayda alarak adalet ve geçiş sürecine destek olmayı amaçlıyor.
İşgal rejimi, Batı Şeria’nın farklı kentlerinde düzenlediği baskınlarda evleri aradı, yolları kapattı, çok sayıda Filistinliyi alıkoydu.
Suriye İçişleri Bakanı Enes Hattab, Süveyda vilayetinde yeni atamalar yapıldığını duyurdu. Bu adımın, güvenlik ve polis teşkilatının yeniden yapılandırılmasına yönelik kapsamlı bir plan çerçevesinde atıldığı belirtildi.
İşgal rejimi sözde Güvenlik Bakanlığı, Gazze direnişi karşısında hezimet yaşayan yaralı askerlerin tedavisi için görev yapan terapist sayısının ihtiyacı karşılamadığını, her 750 yaralıya yalnızca bir terapist düştüğünü açıkladı.