Yemen'de Dünya Kudüs Günü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi
Her yıl Ramazan ayının son cuması olarak kabul edilen Dünya Kudüs Günü dolayısıyla Yemen'de milyonlarca kişinin katılımıyla yürüyüş gerçekleştirildi.
Başkent Sana'a'da Yemenliler, Dünya Kudüs Günü münasebetiyle Yemen toplumunun çeşitli kesimlerinin resmi ve popüler katılımıyla milyonlarca kişilik bir yürüyüşe katıldı.
Filistin meselesinin dünyadaki tüm özgür insanların meselesi olduğunu belirten Yemenliler, yürüyüş amaçlarının Kudüs'ün işgalinin sona ermesi olduğunu söylediler.

Yemen halkının Filistin meselesini önemsediklerini ve Siyonist işgal rejiminin küstahça saldırılarını kınadıklarını belirttiler.

Ümmetin onurunu muhafaza eden Filistin gençlerinin şanlı direnişlerini desteklediklerini belirten Yemenliler, ABD ve Siyonist işgal rejiminin hegemonyasını reddeden ve Filistin davasına bağlı kalan özgür halkların ön saflarında yer aldığını ve onları bir kez daha "Arap rejimlerinin" işgal rejimiyle normalleşmeye doğru çabalamasını kınadığını vurguladılar. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Slovakya, yüksek yakıt fiyatları nedeniyle otobüs ve toplu taşıma ücretlerini 30 gün boyunca yarıya indirecek.
İran Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi Sekreteri Tümgeneral Muhsin Rızai, işgal rejimi başbakanının Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretine ilişkin olarak, bunun "iyi sonuçlar doğurmayacağı" uyarısında bulundu.
Katar Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim Al Sani ve Mısır Dışişleri Bakanı Bedr Abdülati, bölgesel gerilimleri azaltmak ve güvenlik ve istikrarı artırmak için ortak diplomatik çabaları görüştüler.
Hindistan'ın güneyindeki bir petrol rafinerisinde meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.