Zeytin Dalı bölgesinde 2 PKK/YPG’li gözaltına alındı
Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı bölgesinde 2 PKK/YPG’linin gözaltına alındığını bildridi.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Zeytin Dalı bölgesinde terör faaliyeti yürüttüğü tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist daha hain planlarını gerçekleştiremeden gözaltına alındı."
Açıklamanın devamında, bölgede barış ve huzura gölge düşmesine müsaade etmeyecekleri ifade edildi.
Bakanlık, Zeytin Dalı bölgesinde dün 22 PKK/YPG'linin daha gözaltına alındığını açıklamaştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Nablus’un güneyindeki Huwara kasabasında siyonist Yahudiler, Filistinlilere ait evlere saldırdı, bir aracı yaktı ve duvarlara tehdit içeren sloganlar yazdı.
Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus’ta yağmur, yüksek dalgalar ve şiddetli rüzgarlar, yerinden edilmiş sivillerin barındığı çadırlarda büyük hasara yol açtı.
Balkan ülkesi Kosova’da erken genel seçimler için oy verme süreci başladı. Ülke genelinde kurulan sandıklarda seçmenler, yeni meclisin belirlenmesi için tercihlerini yapıyor.
Nijerya’nın Zamfara eyaletinde bir karayoluna döşenen mayın, araçların geçişi sırasında patlatıldı. Olayda 9 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.