Borç yapılandırma ödemeleri için son gün

Borç yapılandırmasının 1'inci ve 2'nci taksit ödemeleri için uzatılan süre bugün doluyor.
Borç yapılandırmasının 1'inci ve 2'nci taksit ödemeleri için son gün 31 Temmuz'du. Ancak ödeme süresi 3 Ağustos'a kadar uzatılmıştı.
SGK kapsamında yapılandırılan borçlar ve sigorta primi borçlarının son ödeme tarihi 3 Ağustos olarak belirlendi. Ödemelerin bugün 23.59'a kadar yapılması gerekiyor.
Motorlu Taşıtlar ve gelir vergisi için de son ödeme günü yarın. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Küresel piyasalarda altının onsu 3 bin 338 dolardan alıcı buluyor. Çeyrek altın ise Kapalıçarşı'da 7 bin 75 TL'den satılıyor.
Dolar/TL, 16 Temmuz sabahında 40,20 civarında işlem görüyor. Euro/TL ise 46,80 seviyesinde el değiştiriyor.
Türkiye'nin ihracatında ikinci sırada yer alan Ege Bölgesi, 2025 yılının haziran ayında ihracatını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7,3 artırarak 3 milyar 434 milyon dolara çıkardı.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yerel esnafın yaşadığı sıkıntıların çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.