Döviz kurlarında son durum

Dolar/TL, 23 Mayıs sabahında 39,00 civarında işlem görüyor. Euro/TL ise 44,00 seviyesinde el değiştiriyor.
Dolar ve Euro 23 Mayıs sabahına yükselişle başladı.
Dolar bugün 39,00 TL bandının hemen üzerinde hareket ediyor
Spot piyasada dolar/TL alış fiyatı 39,01 lira, satış fiyatı 39,02 lira seviyesinden işlem görüyor.
Euro/TL ise aynı dakikalarda 44,12 lira alış fiyatı, 44,13 lira satış fiyatıyla el değiştiriyor.
Euro/dolar paritesi ise 1,1309 seviyesinde yer alıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Küresel ticarette artan belirsizliklere rağmen, Türkiye üretimini ve ihracatını artırmaya devam etmekte, kararlılıkla uyguladığı ekonomi programı sayesinde büyümesini güçlü bir şekilde sürdürmektedir." dedi.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere yönelik destekleme ödemeleri başladı.
Batman’ın Balpınar beldesinde salatalık hasadına başlayan çiftçiler, yüksek girdi maliyetlerine rağmen ürünlerinin düşük fiyattan alıcı bulmasından şikâyet ediyor. Üreticiler, yetkililerden fiyat düzenlemesi talep ediyor.
Batman, Siirt, Urfa ve Diyarbakır'dan gelen birlik başkanları, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya fıstığın stratejik ürün kapsamına alınması, desteklerin artırılması ve kaçak fıstıkla mücadele gibi talepleri içeren dosya sundu.