Fed kararı sonrası altının onsu rekor kırdı

Küresel piyasalarda altının onsu 3 bin 50 dolardan alıcı buluyor. Çeyrek altın ise Kapalıçarşı'da 6 bin 145 TL'den satılıyor.
Altın fiyatları tarihi yüksek seviyelerde işlem görüyor.
ABD Merkez Bankası Fed, faizi yüzde 4,50 seviyesinde sabit bıraktı.
Karar sonrası altının onsu 3 bin 52 dolara çıkarak rekor kırdı.
Altın fiyatları 20 Mart sabahına da yükselişle başladı.
Ons altın, şu sıralarda 3 bin 50 dolar seviyesinde bulunuyor.
Çeyrek altın 6 bin 145 lira, Cumhuriyet altını da 24 bin 481 liradan satılıyor.
Gram altın 3 bin 725 liradan değerleniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Küresel piyasalarda altının onsu 3 bin 325 dolardan alıcı buluyor. Çeyrek altın ise Kapalıçarşı'da 6 bin 866 TL'den satılıyor.
TMO, üreticilerin depolama ihtiyacını karşılamak için buğday ve arpa ürünlerini 12 Mayıs'tan itibaren teslim almaya başlayacak.
Orta Doğu'nun en büyük ve en kapsamlı gıda fuarı olma özelliği taşıyan MFF Orta Doğu Gıda Fuarı'na katılan firma temsilcileri fuarların ülke ekonomisine katkı sunduğunu ifade etti.
ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararını sabit tuttu. Kararın ardından ons altında sert bir düşüş yaşansa da yeni işlem gününde kayıplar hızla telafi edildi.