واکنش مردم دیاربکر به نسلکشی رژیم صهیونیستی در بیمارستان غزه
در حمله شدید رژیم اشغالگر صهیونیستی به بیمارستان اهلی عرب واقع در غزه، صدها نفر به شهادت رسیدند. این نسلکشی در تظاهراتی که مردم دیاربکر انجام دادند، تلعین شد.
مردم دیاربکر شب پیش در اعتراض به حمله رژیم اشغالگر صهیونیستی به بیمارستان اهلی عرب واقع در غزه، به میدانها ریخته و تظاهرات کردند.
انجمنهای مردمی زیادی با رهبریت هداپار در میدان مرکز خرید و فروش جیلان در دیاربکر گردهم آمدند.
هزاران نفری که به این میدان آمده بودند، شعارهای "هواپیماهای بدون سرنشین را به غزه بفرستید" و "انتقام، انتقام" و شعارهای دیگری سردادند.
در این میدان ودات تورگوت، رئیس دفتر دیاربکر هداپار، مرات کوچ، رئیس شعبه دیاربکر اوزگوردر، طیب الچی، رئیس هیئت عمومی وقف علمای حوزه و حوزه صوفه، احمد یولداش، عضو مجلس خانواده ترکیه، رمضان آکدمیر، رئیس دفتر دیاربکر ممور سن، دکتر فکرت اوزچلیک، رئیس آتدر و عبدالملیک کیلیچ، از نمایندگی دیاربکر تغییر ریشهای، سخنرانی کردند.
ودات تورگوت، رئیس دفتر دیاربکر هداپار در پیامی که در صفحه اجتماعی خود منتشر نمود، نوشت: ساعت 10.00 صبح فردا در این میدان می نشینیم. تا دولتمان تصمیمی بگیرد. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
سازمانهای مردمنهاد فعال در عرصه کمکهای انسانی در غزه اعلام کردند که پس از نسلکشی و ویرانی گسترده شهرها، مردمِ مجبور به زندگی در چادرها و آلونکها با هر نوع کمک انساندوستانه، بهویژه به چادر برای اسکان نیاز فوری دارند.
رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه در تاریخهای ۲۲ تا ۲۳ نوامبر در بیستمین اجلاس رهبران گروه ۲۰، در شهر ژوهانسبورگ جمهوری آفریقای جنوبی، حضور خواهد داشت.
به گزارش سازمان مدیریت بحران و حوادث اضطراری ترکیه (آفاد)، زمینلرزهای به بزرگی ۵.۴ ریشتری در سواحل دریای مدیترانه به وقوع پیوست.
در شهرک سیندیرگی استان بالیکسیر ترکیه زمین لرزه به بزرگی 4.9 ریشتری اتفاق افتاد.