İşgal ordusuna ait helikopter Refah'ta düştü: Ölü ve yaralılar var
İşgal ordusuna ait bir helikopterin Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kenti yakınlarında düşmesi sonucu ölen siyonist sayısının 2, yaralı sayısının ise 7 olduğu belirtildi.
İşgal ordusundan yapılan açıklamaya göre Refah'ta bir helikopter yaralı bir askerin tahliyesi sırasında düştü.
Helikopterin, yerel saatle 00.32'de inişe geçtiği sırada düştüğü belirtildi.
Olayda ilk belirlemelere göre 2 işgalci öldü, 7 işgalci de yaralandı.
İşgal ordusundan yapılan açıklamada, helikopterin düşme nedeninin direniş eylemi olmadığı iddia edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yetimler Vakfı, Gazze'deki yetim çocuklar ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım ve dayanışma çalışmalarını sürdürüyor. Vakıf, düzenlenen "Kardeşlik Şöleni" ile de soykırımın mağdur ettiği çocukların yanında olduğunu gösterdi.
İşgal rejiminin saldırıları sonucu yıkılan Al Cela Hastanesi'nin yerine Yetimler Vakfı tarafından yapımına başlanan sahra hastanesinin inşası hızla devam ediyor. Vakıf, hastanenin tamamlanması için hayırseverlere destek çağrısında bulundu.
Siyonist rejim ordusunun Gazze Şeridi'nde ateşkesi ihlal ederek düzenlediği saldırılarda bir Filistinli şehit oldu, aralarında bir çocuğun da bulunduğu 3 kişi yaralandı. Han Yunus ve Gazze kentinin çeşitli bölgeleri topçu ateşi ve silahlı insansız hava araçlarının saldırılarına maruz kaldı.
Kudüs Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'un kuzeyinde bulunan el-Karara bölgesinde, bir mücahidini alıkoymaya çalışan işbirlikçi milislerle çatışma yaşandığını ve olay sırasında mücahitlerden Fadi Ali Said el-Abadle'nin şehit edildiğini açıkladı.