13 şüpheli uyuşturucudan tutuklandı
Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 24 şüpheliden 13'ü tutuklandı.
Konuyla ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 24 şüpheliden 13'ü tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi.
Açıklamada, 8-10 Kasım tarihlerinde "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde Vatan, Hacıbaba, Konak, Cumhuriyet ve Güzelvadi mahallelerinde operasyon düzenlendiği belirtildi.
Operasyonda daha önceden belirlenen 10 adres ve 3 araçta yapılan aramada, 90 gram eroin, 250 gram esrar, 650 gram sentetik uyuşturucu, 390 uyuşturucu hap, 3 hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edilen 17 bin 590 TL ele geçirildi.
Operasyonlarda 24 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 13'ü tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer şüphelilerde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR tarafından Şanlıurfa'da 2 Ekim'de “Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli” düzenlenecek. Panele HÜDA PAR Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu da katılacak.
Azerbaycan'da yürürlüğe giren yeni düzenleme kapsamında başörtülü öğrenciler okullara alınmadı; öğrenciler gözyaşlarıyla geri döndü. Yaşanan görüntüler, Türkiye'deki 28 Şubat sürecini akıllara getirdi.
Dini değerlere yönelik alaycı ifadeleriyle büyük tepki çeken sözde komedyen Deniz Göktaş'ın salıverilmesine hükmedildi.
Lübnan Hizbullahı'nın simge ismi Hasan Nasrallah'ın, işgalci siyonist rejim tarafından düzenlenen suikast sonucu şehit olmasının üzerinden iki yıl geçti.