6 il için sarı kod uyarısı: Sağanak bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 kente sarı kod uyarısında bulundu. Ankara ve çevresindeki illerde kuvvetli yağış bekleniyor.
MGM'den yapılan tahmine göre, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Kırıkkale, Ankara'nın kuzey ve doğusuyla Bolu'nun doğusunda yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak görülecek.
Sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana, Gaziantep, Antalya, Hatay ve Kahramanmaraş merkezli 10 ilde düzenlenen jandarma operasyonlarında 5 organize suç örgütüne darbe vurulduğunu açıkladı. 74 şüpheli yakalandı, 38'i tutuklandı.
Şanlıurfa’da bir apartmanın giriş katında çıkan yangında 1’i çocuk 3 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
Ülkenin birçok bölgesinde bugün sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Doğu Karadeniz, Erzincan, Ardahan, Gaziantep ve Kilis çevreleri için kuvvetli yağış uyarısı yapılırken, Hakkâri ve Kuzey Ege'de rüzgâr şiddetini artıracak. Güneydoğu'da ise toz taşınımı etkili olacak.
Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle Türkiye'yi ziyaret edecek.