Adana'da kar nedeniyle mahsur kalan 15 maden işçisi kurtarıldı
![Adana'da kar nedeniyle mahsur kalan 15 maden işçisi kurtarıldı Adana'da kar nedeniyle mahsur kalan 15 maden işçisi kurtarıldı](/img/NewsGallery/2025/2/7/441456/FeaturedImage/91dae143-8237-4869-ada6-21f8cd619d2c.webp)
Yoğun kar yağışı nedeniyle yolları kapanan maden işçileri, belediye ekiplerinin 5 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı.
Feke ilçesine bağlı Bahçecik Mahallesi kırsalında bulunan bir maden ocağında çalışan 15 işçi, yoğun kar yağışı nedeniyle yolların kapanması üzerine evlerine dönemedi.
İşçilerin cep telefonuyla yardım talebinde bulunmasının ardından Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, yolun açılması için ekipleri bölgeye yönlendirdi.
Yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından ekipler kapanan yolu ulaşıma açtı.
Yolun açılmasıyla birlikte işçiler, kendi araçlarıyla bölgeden ayrıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde öğrenci servis aracı ile otomobilin karıştığı trafik kazasında, 4'ü öğrenci 5 kişi yaralandı.
Siirt’in Eruh ilçesine bağlı Bağgöze köyünde, 30 yıl sonra ilk kez mahalle içi yol çalışması başlatıldı.
Ege Denizi'nde, 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Batman'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir otomobilde 1 kilo 55 gram skunk ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.