Adana'da koca yürekli miniklerden depremzedelere yardım

Topladıkları harçlıklarını ve kumbaralarını depremzedelere göndermek üzere Adana Umut Kervanı'na bağışlayan çocuklar, örnek bir davranış sergiledi.
Deprem sonrası yardım faaliyetlerine başlayan ve birçok deprem bölgesinde yardım faaliyetlerini sürdüren Adana Umut Kervanı, depremzedelere yardıma devam ediyor.
Topladıkları harçlıklarını ve biriktirdikleri kumbaralarını Adana Umut Kervanı'na depremzedelere gönderilmek üzere bağışlayan çocuklar, takdir topladı.
Yardım seferberliğine katılan Adanalı çocuklar, topladıkları harçlıklarını ve para biriktirdikleri kumbaralarını Umut Kervanı'na teslim ederek depremzede kardeşlerine umut oldular.
"Çok anlamlı ve değerli bağışlar"
Dernek Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, örnek davranışından dolayı minikleri ve ailelerini tebrik etti.
Dizlek, "Depremin ilk gününden beri koca yürekli minik çocuklar kumbaralarını getiriyorlar. Allah onlardan razı olsun. Bizim için çok anlamlı ve değerli bağışlar. Çünkü küçük yaşlarına rağmen çok güzel şeyler düşünüyorlar. Geldiklerinde bizleri duygulandırıyorlar. Rabbim onları yetiştiren anne ve babalardan razı olsun. Umut Kervanı için çok anlamlı olan bu bağışları onlardan alıp kabul ediyoruz ve emanetlerini depremzedelere ulaştıracağız." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, öğle saatlerinden itibaren İç Anadolu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına beklendiğini açıkladı.
Yağışların; Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Edirne, Kırklareli, Bursa, Bilecik, Kütahya, Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
Ankara Emniyet Müdürlüğü, "Üniversiteler Arası 4. Yol Bisikleti Yarışı" etkinliği dolayısıyla bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 4-5 yıl önce kendisine suikast girişiminde bulunulduğunu belirterek, "Ağır arsenik ve cıva verildim. Bir yerde olmuş, sonra tahlillerde ortaya çıktı." dedi.