Afyonkarahisar’da 14 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Afyonkarahisar'da uyuşturucu madde satışı yapmak suçundan hakkında 14 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.E. isimli şahıs, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirildi.
Yapılan çalışmalarda, uyuşturucu madde satışı yapmak suçundan hakkında 14 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.E. isimli şahıs yakalandı.
Yakalanan hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Elazığ İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Uçurtmalar Vurulmasın, Gökyüzü Çocuklara Kalsın / Gazzeli Çocuklara Destek Etkinliği" programında uçurtmalar gökyüzüne bırakıldı. Programa katılan Elazığ Valisi Dr. Numan Hatipoğlu, etkinlikle Gazzeli çocukların yaşama, özgürlüğe ve barışa dair hayallerine umut mesajı gönderildiğini belirtti.
Kocaeli'de çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 4 bin 415 şahıs sorgulandı, 162 öğrenci servis aracı kontrol edildi. Denetimlerde 13 aranan şahıs hakkında işlem yapılırken, 3 servis aracına toplam 10 bin 150 TL ceza uygulandı.
Siirt’te bir çantadan kaybolan 180 bin lira değerindeki 3 altın bileziğin akıbeti, jandarma ekiplerinin 13 saatlik kamera ve yaklaşık 350 araç geçiş görüntüsünü incelemesi sonucu ortaya çıkarıldı.
Millî Savunma Bakanlığı, işgalci rejimin Filistin, Lübnan ve Suriye'ye yönelik saldırılarını sürdürdüğünü belirterek, uluslararası toplumu somut ve caydırıcı tedbirler almaya çağırdı. Bakanlık ayrıca son bir haftada bir PKK'linin teslim olduğunu ve hudutlarda 878 şahsın yakalandığını açıkladı.