Ağrı'da iki köy karantina altında

Ağrı'nın Hamur ilçesine bağlı Alakoyun (Xaçuli) ve Danakıran (Taneqiran) köylerinde Covid-19 vakasına rastlanması üzerine köylerden birine giriş çıkışlar kapatılırken diğeri ise kısmi olarak karantinaya alındı.
Alakoyun (Xaçuli) köyünde ikamet eden ismi öğrenilemeyen yaşlı bir vatandaş rahatsızlandı. Ağrı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan yaşlı adamda yapılan Coronavirus (Covid-19) testi pozitif çıktı.
Ağrı Valiliği talimatı ile jandarma tarafından giriş çıkışları kapatılan köy karantinaya alındı.
Tüm köyde başlatılan testler sonucu aynı ailede dört kişinin daha testlerinin pozitif çıktığı ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Yine Hamur ilçesine bağlı Danakıran (Taneqiran) köyünde K.D. adlı bir vatandaşın Covid-19 testinin pozitif çıktığı, bunun üzerine köyden üç ailenin kendilerini izole ederek karantinaya aldığı öğrenildi.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö