Ağrı'da atıl durumdaki cami yandı!
Ağrı’nın 100. Yıl Mahallesi’nde yer alan Şehir Mezarlığı içerisindeki camide henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında cami kullanılamaz hale geldi.
Ağrı'da yapımı daha önce tamamlanan ancak ibadete açılmayan ve yıllardır kapalı tutulan Şehir Mezarlığı Cami'nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
Yangın kısa sürede büyüdü. Saat 11.00 sıralarında yükselen alevleri gören çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.
Yangın, ekipler tarafından kontrol altına alınırken cami kullanılamaz hale geldi.
Yangının çıkış sebebi araştırılıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Trabzon’da trafik düzeni ve güvenliğini tehlikeye düşüren, çevreye rahatsızlık veren araçlara yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 6 abartı egzozlu araca toplam 96 bin lira idari para cezası uygulandı. Araçlar 30 gün süreyle trafikten men edilerek otoparka çekildi.
Kilis’te uyuşturucu madde satışı ve kullanımına yönelik çalışmada "Dur" ihtarına uymayarak kaçan araçta 300 ecstasy hap ele geçirildi. Araçtaki 2 şüpheli tutuklandı.
Yeşilyurt İlçesinde 2026 yılı yatırım programı kapsamında Samanlı Mahallesi’nde başlatılan sıcak asfalt serim ve yol yenileme çalışmaları hız kesmeden sürerken, çalışmaları inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya’nın yeniden inşa ve ihya sürecine güçlü destek vermeye devam ettiklerini söyledi.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde gerçekleştirilen NARVAS ve asayiş uygulamasında 690 şahıs ile 109 aracın sorgulaması yapılırken, 24 umuma açık iş yeri ve metruk alan ile bina kontrol edildi.