Araç tabanında 133 kilo eroin maddesi ele geçirildi
Van’da uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta 133 kilo eroin maddesi ele geçirildi.
Van'ın Edremit İlçesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan arama sonucu 133 kilo 145 gram eroin maddesi ele geçirildi.
Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, “15 Ocak 2019 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Edremit İlçesi Su Sporları Merkezi önünde oluşturulan uygulama noktasında, durumundan şüphelenilerek durdurulan 21 plaka sayılı çekiciye bağlı 34 plakalı dorsede, Narkotik Madde Arama Köpeği ALFA ile birlikte yapılan detaylı aramada, dorsenin taban kısmına zulalanmış 259 paket halinde toplam 133 Kilo 145 gram eroin maddesi ele geçirildi.” denildi.
Açıklamada, "Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak S.P. isimli şahıs, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak, Uyuşturucu Madde Nakletmek' suçundan yakalanarak gözaltına alınmıştır. Soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
AFAD, " Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri 507 personel ve 250 araç ile depremden etkilenen yerleşim alanlarında hasar tespit çalışmalarına devam etmektedir. Deprem nedeniyle 3’ü önceki depremde ağır hasar almış olan toplam 4 yapı yıkılmıştır." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altay Tankları Teslimat Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye hedefine doğru sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bir yandan yeni projeleri, yeni savunma ürünlerini geliştirip devreye alırken; diğer yandan yeni tesislerimizin açılışını yapıyor, yerli ve millî araçlarımızı envanterimize katıyoruz.” dedi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Deprem bölgesindeki 28 baraj ve 38 göletimizde gerekli tüm teknik incelemeler yapılmış ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir." dedi.
Dışişleri Bakanlığı, Kamboçya ve Tayland arasında imzalanan ortak bildiriyi memnuniyetle karşıladı.