Aracın içine zulalanmış bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi
Siirt'te durdurulan bir araçta yapılan aramada bin 700 paket kaçak sigara ele geçirilirken olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğünce 'Kaçakçılık Suçlarının Önlenmesine' yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, "Bu kapsamda ilimiz merkezinde durdurulan bir araçta, araç sürücüsü ile birlikte 2 şahsın olduğu anlaşılmıştır. Araçta yapılan aramada araç koltuklarının içerisinde, aracın motor kaputunun altında bulunan doğal boşluklara ve aracın taban kısmında zulaya gizlenmiş haldeki çeşitli markalardan (bin 700) paket gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen sigaraya el koyulmuştur. Şüpheli 2 şahıs yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiştir." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, yılın ilk gününde Galata Köprüsü’nde Gazze’ye destek amacıyla düzenlenen yürüyüşe katıldı.
Aralık ayı, Gazze'de sembol isim Ebu Ubeyde'nin şehadetiyle sarsıldı. Türkiye'de HÜDA PAR, Kürt meselesine çözüm için "Malazgirt Ruhu"na dayalı bir rapor sunarken Suriye, yaptırımların kalkmasıyla yeni bir döneme girdi. İşgalci siyonistlerin Somaliland'ı tanıması, Libya askeri uçağının Türkiye'de düşmesi, Endonezya'daki doğal afetler, ayın diğer öne çıkan gündemleri oldu.
İstanbul’da yeni yılın ilk sabahı düzenlenecek Gazze yürüyüşü öncesinde Galata Kulesi’ne Filistin kefiyesi asıldı.
Âlimler ve Medreseler Birliği (İTTİHADUL ULEMA), işgalci rejim saldırılarında şehit olan Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde ve komutanları için taziye mesajı yayımladı. Açıklamada, verilen mücadelenin yalnızca bir toprak davası olmadığı, ümmetin izzeti, ilk kıble Mescid-i Aksa’yı koruma davası olduğu kaydedildi.