Artvin'de yaklaşık 40 köy evi yandı

Artvin'in Yusufeli ilçesi Dokumacılar köyündeki evlerde çıkan yangında 40'a yakın ev kullanılamaz hale geldi.
Artvin Belediyesi, Yusufeli ilçesi Dokumacılar köyünde başlayan yangına itfaiye ekiplerinin müdahale ettiğini belirtti.
Köyündeki müstakil ahşap evin çatısında, saat 11.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Rüzgarın da etkisiyle büyüdü.
Yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saat süren çalışmasıyla kontrol altına alındı. 70 haneli köyde çıkan yangında yaklaşık 40 ev yanarak kullanılamaz hale geldi.
Yangında herhangi bir can kaybının yaşanmadığı ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen geniş çaplı denetimlerde, çalıntı motosikletler ele geçirilirken çok sayıda araca da işlem yapıldı.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla okul çevrelerinde, parklarda ve kantinlerde geniş kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Eğitim dönemi boyunca denetimlerin aralıksız süreceği bildirildi.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.