Atış eğitimi esnasında bir asker hayatını kaybetti

Nevşehir'de Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun, atış eğitimi esnasında meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybetti.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun'un içtima alanında atış eğitimi esnasında elim bir kaza sonucu yaralandığını belirtti.
Bakan Yerlikaya, Uzun'un kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini belirterek, "Şehidimize Allah'tan rahmet; ailesine, Jandarma Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı ali olsun." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir'in Bornova ilçesinde bir evde 3 bin 252 sentetik ecza ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan, İzmir'de çıkan yangında araçları yanan esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Cudi Dağı Sefine bölgesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Hz. Nuh'u Anma Programı" binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
İslami Dayanışma Platformu'nun çağrısıyla Saraçhane Parkı'nda bir araya gelen çok sayıda kişi, gençleri, aileyi, toplumu yozlaştıran teşhirciliğin son bulması çağrısında bulundu.