Bakan Koca'dan zehirli gaz uyarısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya'da meydana gelen patlama nedeniyle havaya karışan zehirli gazlara karşı tedbirli olunması gerektiğini belirtti.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:
"Sakarya Hendek’te, havai fişek fabrikasındaki patlamaya yakın bölgelerde, havaya karışan zehirli gazlara karşı tedbirli olmalıyız. En az 12 saat dolana kadar dışarı çıkılmamasını, kapı ve pencerelerin kapalı tutulmasını, klimaların çalıştırılmamasını öneriyoruz." (İLKHA)
SAKARYA HENDEK’TE, havai fişek fabrikasındaki patlamaya yakın bölgelerde, havaya karışan ZEHİRLİ GAZLARA KARŞI tedbirli olmalıyız. En az 12 saat dolana kadar dışarı çıkılmamasını, kapı ve pencerelerin kapalı tutulmasını, klimaların çalıştırılmamasını öneriyoruz.
— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) July 3, 2020
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa'nın Kestel ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayseri’de düzenlediği basın toplantısında yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, “Milletin taleplerini, beklentilerini karşılayacak bir anayasayı bu millete kazandıralım istiyoruz.” dedi.
AFAD, "Konteyner talep etmeyen ve kendi imkanlarıyla barınmak isteyen afetzede vatandaşlarımıza hane başına 162 bin TL; konteyner talep eden vatandaşlarımıza hane başına 72 bin TL nakdi yardım yapılacaktır." açıklamasını yaptı.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı.