Balıkesir merkezli 4 ilde 24 şüpheli yakalandı
Jandarma Genel Komutanlığı, yasa dışı örgütlere finansal kaynak sağladıkları iddiasıyla 4 ilde 24 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
Jandarma Genel Komutanlığının resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda şu bilgilere yer verildi:
"Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığınca, terör örgütlerine finansal kaynak sağladıkları tespit edilen şahıslara 4 farklı ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, çok sayıda suça konu malzeme ile birlikte 24 şüpheli yakalanmıştır." (İLKHA)
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığınca, terör örgütlerine finansal kaynak sağladıkları tespit edilen şahıslara 4 farklı ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, çok sayıda suça konu malzeme ile birlikte 24 şüpheli yakalanmıştır. pic.twitter.com/MA7wDXPs1Z
— T.C. Jandarma Gn. K (@jandarma) June 30, 2020
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
AFAD, " Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri 507 personel ve 250 araç ile depremden etkilenen yerleşim alanlarında hasar tespit çalışmalarına devam etmektedir. Deprem nedeniyle 3’ü önceki depremde ağır hasar almış olan toplam 4 yapı yıkılmıştır." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altay Tankları Teslimat Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye hedefine doğru sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bir yandan yeni projeleri, yeni savunma ürünlerini geliştirip devreye alırken; diğer yandan yeni tesislerimizin açılışını yapıyor, yerli ve millî araçlarımızı envanterimize katıyoruz.” dedi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Deprem bölgesindeki 28 baraj ve 38 göletimizde gerekli tüm teknik incelemeler yapılmış ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir." dedi.
Dışişleri Bakanlığı, Kamboçya ve Tayland arasında imzalanan ortak bildiriyi memnuniyetle karşıladı.