Batman'da 4 bina karantinaya alındı

Batman'ın Kozluk ilçesinde yeni tip Coronavirus nedeniyle 4 binanın karantinaya alındığı bildirildi.
Kozluk Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "İlçemiz Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun kararı gereği Covid-19 salgınının yayılmasını önlemek ve vatandaşlarımızı bu salgından korumak için ikinci bir emre kadar belirtilen adresler karantinaya alınmıştır. Tepecik Mahallesi 1014 Sokak No: 23 (3 katlı bina), Tepecik Mahallesi 2320 Sokak No: 19 (6 katlı bina), Tepecik Mahallesi İpekyolu 3 Caddesi Emin Apartman B Blok No:10 ve Köprübaşı Mahallesi Edip Adanır Apartman No:10 İç Kapı No:7." denildi.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM Genel Kurulu’nda söz alan HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Hazreti Peygamber'i hedef alan ‘Leman’ isimli derginin cezasız kalmaması gerektiğini belirtti.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Bugün bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında yer alan, 'Doğalgaz dünyada yüzde 32 düştü, Türkiye’de yüzde 117 arttı' başlıklı haber ve paylaşımlar, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik dezenformasyon içermektedir." açıklamasını yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Yangınlar sonucunda toplam 53 hektarlık alan zarar gördü. Bu da yangın başına ortalama 2 hektardan daha az bir alanın yandığını gösteriyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile kurumunu korumanın, aile değerlerini tüm yönleriyle muhafaza ederek gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmanın kendilerinin en temel vazifesi olduğunu vurguladı.