Batman’da kar nedeniyle garaj çöktü: Çok sayıda araç hasar aldı
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde bulunan garajın yoğun kar yağışı nedeniyle çökmesi sonucu, çok sayıda araçta maddi hasar oluştu. Olayda yaralanan olmadı.
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde bulunan garaj, etkili olan kar yağışı nedeniyle çöktü.
Garajın çökmesi sonucu, kar ve demir saçakların altında kalan birçok araçta maddi hasar meydana geldi.
İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla araçlar enkaz altından kurtarılırken, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Samsun Valiliği, il genelinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle motosiklet ve kurye trafiğinin ikinci bir duyuruya kadar kısıtlandığını açıkladı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma desteklerinde yeni dönemde hibe oranlarını artırarak yeni destek alanları ekledi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodlu kar uyarısı verdiği 27 ilde AFAD ve ilgili ekipler, olumsuz hava koşullarına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkisini artıran şiddetli kar yağışı ve tipi, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ağrı-Van arasında bulunan Tendürek Geçidi, hava muhalefeti nedeniyle geçici olarak trafiğe kapatıldı.