Batman’da kaçak akaryakıt ele geçirildi
Batman’da bir tanker içerisinde 23 bin 568 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
Batman'da yapılan denetimler sonucu bir tanker içerisinde 23 bin 568 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, yapılan denetimler sonucunda bir tanker içerisinde piyasa değeri yaklaşık 28 bin TL olan 23 bin 568 litre kaçak akaryakıt ele geçirildiği bildirildi.
Açıklamada, konu ile ilgili olarak yakalanan bir şüpheli şahıs hakkında "Akaryakıt Kaçakçılığı Yapmak" suçundan yasal tahkikat başlatıldığı öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye’nin enerji filosuna kattığı ikiz sondaj gemilerinin isimlerini açıkladı.
Kasım ayı, Gazze'de ateşkes anlaşmasına rağmen devam eden siyonist saldırılar ve ihlallerle, Türkiye'nin "terörsüz bölge" hedefini açıkladığı "Terörsüz Türkiye" süreciyle ve ABD'nin yeni uluslararası hamleleriyle şekillendi.
Ekim ayı, Gazze'de iki yıl süren soykırımın ardından varılan ateşkes anlaşması ve ardından yaşanan esir takasıyla damgasını vurdu ancak siyonist ihlaller hız kesmedi. Türkiye, bu süreçte önemli bir arabuluculuk rolü üstlenirken, iç politikada "Türk, Kürt, Arap İttifakı" vurgusu ve PKK'nın çekilme açıklamasıyla öne çıkan adımlar attı.
Âlimler ve Medreseler Birliği (İTTİHADUL ULEMA), son dönemde sosyal medyada namaza yönelik alaycı ve küçümseyici tutumlara ilişkin yazılı bir basın açıklaması yayımladı. “Namaz kırmızı çizgimizdir” başlığıyla yayımlanan açıklamada, namazın İslam’daki yeri ve müminin kimliğini belirleyen temel bir ibadet olduğu vurgulandı.