Borçlarını ibraz eden mahalleye elektrik verilmeye başlandı

Abonelerden bir kısmının faturalarını ödemediği gerekçesiyle yaklaşık 40 evin elektrikleri kesilen Gaybiyan küme evlerine DEDAŞ tarafından enerji akımı yeniden sağlandı.
Diyarbakır'ın Hani ilçesinin Çardaklı Mahallesi'ne bağlı Gaybiyan küme evlerinde, mahalle sakinlerinin iddialarına göre, faturalarını ödeyemeyen 10 evden dolayı 40 hanelik mahallenin tümünün elektrikleri kesilmişti.
Ancak söz konusu mahallede, borcu olan abonelerin faturalarını ibraz etmeleri üzerine DEDAŞ ekipleri tarafından sökülen trafo tekrar faaliyete geçirilerek bir haftadan sonra tüm konutlara yeniden elektrik akımı verilmeye başlandı.
İLKHA'nın da haberleştirdiği elektrik kesintisi, bir hafta boyunca farklı sorun ve sıkıntılara sebebiyet vermiş, yapılan uygulamadan dolayı mahalle sakinleri duruma tepki göstermişti. (Ramazan Zeren-İLKHA)
Borçlarını ödeyemeyen abonelerden dolayı tüm köylülerin elektriği kesildi
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö
HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Zehra Çiftçi, 14 Eylül 1999’da üniversitelerde başörtüsüne getirilen yasağın yıl dönümünde yaptığı açıklamada, başörtüsü özgürlüğünün anayasal teminat altına alınması çağrısında bulundu.