Bursa’da kızıl geyik görüntülendi

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Bursa’da yürütülen izleme çalışmaları sırasında, fotokapanlara kızıl geyik takıldı.
Heybetli duruşu, çatallı boynuzları ve ormanın derinliklerinde yankılanan sesiyle dikkat çeken kızıl geyik (Cervus elaphus), doğanın en asil sembollerinden biri olarak öne çıkıyor.
Türkiye’de doğal olarak yaşayan en büyük geyik türü olan kızıl geyikler, zengin orman habitatları ve geniş açıklıklarda yaşamlarını sürdürüyor.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bu alanların türün barınması, beslenmesi ve üremesi açısından büyük önem taşıdığını belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde şarampole devrilen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
TBMM Genel Kurulu, siyonist rejimin Suriye’ye yönelik saldırılarını kınayan Meclis Başkanlığı tezkeresini kabul etti.
Siirt İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, “Aileyi hedef alan cinsiyetsizleştirme projelerine karşı Anadolu irfanıyla güçlü bir duruş sergiliyoruz.” dedi.
HÜDA PAR Diyarbakır Eski İl Başkanı Osman Aktaş'ın annesi Naile Aktaş, Rabb-i Rahman'a kavuştu.