Büyükçekmece'de ikinci seçim: Başkanvekili seçildi

Tutuklanan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün ardından, yerine başkanvekili olarak seçilen CHP’li Ahmet Şahin’in de tutuklanması üzerine, yeni başkanvekili olarak CHP’nin adayı Hakan Çebi oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin tutuklanmıştı.
Görevden alınan Şahin’in yerine Belediye Meclisi’nde bugün yeni bir seçim gerçekleştirildi.
Üçüncü turda belediye başkanvekili belirlenmiş oldu.
CHP’nin adayı Hakan Çebi, yapılan oylamada 20 oy alarak belediye başkanvekilliğine seçildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep il Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli suçlardan araması bulunan firari şahıslar yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
Gaziantep Şehitkamil Said Nursi Camii'nde yaz Kur’an kursuna katılan kız çocukları, camide çok güzel etkinlikler düzenlediklerini ve Filistin için dua ettiklerini belirtti.
Diyarbakır'da Şeyh Said Camiinde eğitim gören yaz Kur'an kursu öğrencileri tarafından "Filistin'e Destek" etkinliği düzenlendi.
Pegasus Havayolları'nın ardından SunExpress Havayolları da bu hatta tarifeli seferlerine başladı. Böylece Batman ile İzmir arasında haftalık uçuş sayısı dörde yükseldi.