Çin'de kömür madeni patlaması: 15 ölü

Çin'in Şanşi eyaletinin Pingyao kasabasındaki bir kömür madeninde patlama meydana geldi. Patlamada 15 işçi ölürken, 9 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Çin'in kuzeyindeki Şanşi eyaletinin Pingyao kasabasında yer alan kömür madeninde gaz sıkışması nedeniyle bir patlama meydana geldi.
İlk belirlemelere göre, patlama sırasında çalışan 35 işçiden 15 işçinin öldüğü, en az 9 işçinin de yaralandığı bildirildi.
Patlamanın yaşandığı maden ocağına sağlık ekiplerinin sevk edildiği, yaralıların hastanelere kaldırıldığı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya Fırıncılar Odası’nın hazırladığı ve TESK onayıyla yürürlüğe giren yeni tarifeye göre, ekmek fiyatlarına zam yapıldı. 200 gramlık normal ekmek yarından itibaren 13 TL’den satılacak.
HÜDA PAR Aile Başkanlığı tarafından ‘Son Kale: Aile’ paneli düzenlendi. Panelistler, ailenin içinde bulunduğu tehditlere karşı alınacak tedbirlere dikkat çekti.
AKOM’un yayımladığı hava durumu raporuna göre Konya’da hafta boyunca parçalı ve çok bulutlu bir hava etkili olacak. Haftanın ortasından itibaren ise bazı bölgelerde sağanak yağış bekleniyor.
Konya'nın Karatay ilçesinde, motosiklet ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.