Cristiano Ronaldo'dan işgal rejiminin ürününe protesto

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, basın toplantısı öncesi işgal rejiminin ürün listesinde yer alan Coca Cola’yı kamera kadrajından çıkararak "Su için" mesajını verdi.
Cristiano Ronaldo, katıldığı bir basın toplantısında, masasına bırakılan Coca Cola şişelerini kaldırarak, su petini havaya kaldırıp, "Su için" mesajını verdi. Ronaldo'nun davranışı sosyal medyada geniş yer buldu.
Ronaldo, geçtiğimiz yıllarda da Filistinli çocuklara maddi yardımda bulunmuş, işgal rejimi takımından bir oyuncunun forma değiştirme teklifini reddetmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.
PKK'nın silah bırakması kapsamında ilk aşama olarak bir grup örgüt elemanının Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını ateşe verdiği bildirildi.