Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan, sivilleri hedef alan Ermenistan'a tepki
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ermenistan'ın, Azerbaycan'daki sivillere yönelik yapmış olduğu saldırıya tepki göstererek, saldırıyı kınadı.
Sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren Erbaş, "Ermenistan'ın insanlığı, vicdanı, ahlakı hiçe sayarak Gence'de ve Mingeçevir'de onlarca masum insanı hedef alan alçakça saldırısını şiddetle kınıyorum." dedi
Paylaşımında Erbaş, şu ifadelere yer verdi:
"Ermenistan'ın insanlığı, vicdanı, ahlakı hiçe sayarak Gence'de ve Mingeçevir'de onlarca masum insanı hedef alan alçakça saldırısını şiddetle kınıyorum. Haklı mücadelelerinde şehit olan Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum." (İLKHA)
Ermenistan'ın insanlığı, vicdanı, ahlakı hiçe sayarak #Gence’de ve #Mingeçevir'de onlarca masum insanı hedef alan alçakça saldırısını şiddetle kınıyorum. Haklı mücadelelerinde şehit olan Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya ile doğalgaz ve nükleer sektörlerindeki enerji ortaklığının karşılıklı güven ve uzun vadeli beklentiler temelinde geliştiğini açıkladı. Bayraktar, Pakistan'la da enerji iş birliğini derinleştirdiklerini kaydetti.
Milli Savunma Bakanlığı, 4-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen görev ve faaliyetleri kapsamında 4 PKK’lının teslim olduğunu bildirdi.
"Filistin'de de zafer marşlarını, aynen Suriye'de olduğu gibi, hep birlikte terennüm edeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sabrın, azmin, umudun ve mücadelenin karanlıkları boğduğuna şahitlik edeceklerini söyledi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, son dönemde art arda yaşanan hırsızlık olaylarının ardından adli emanet bürolarında güvenlik önlemlerinin yükseltileceğini açıkladı. Bakanlık, banka kasalarında kullanılan üç anahtarlı bir güvenlik sistemi hazırlıyor.