Diyarbakır'da evden uzaklaştırılan baba 3 çocuğunu bıçakla rehin aldı

Merkez Yenişehir ilçesinde, eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle hakkında uzaklaştırma kararı verilen bir kişi, dışarda oyun oynayan 3 çocuğunu bıçakla rehin aldı. Olay yerine gelen polis, biber gazı kullanarak çocukları babanın elinden aldı.
Olay, dün saat 15.00 sıralarında merkez Yenişehir ilçesindeki Şehitlik Mahallesi Benusen semtinde meydana geldi.
İddiaya göre, eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle hakkında uzaklaştırma kararı verilen Ş.K., eşini ve 3 çocuğunu görmek için eşinin ikamet ettiği eve gitti.
Ş.K.'nin eşinin kapıyı açmamasına sinirlenen koca, sokakta oynayan 3 çocuğunu rehin alarak eşinin kapıyı açmaması durumunda çocukları öldürmekle tehdit etti.
Olayı gören çevredekiler, polis ve sağlık ekiplerini aradı.
Olay yerine gelen polis ekipleri, Ş.K.'nin, elindeki bıçağı çocukların boğazına dayadığını gördü. Ş.K.'nin bir anlık dalgınlığını fırsat bilen polisler havaya ateş açıp biber gazı kullanarak 3 çocuğu kurtarırken, Ş.K. kendini bıçakladı.
Sağlık görevlilerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ş.K., ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Polis ekipleri, anne ve 3 çocuğunu koruma altına alırken, olay anı, çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın'ın X'teki "Ben Eczacıyım ve mesleğim de alemlerin Rabbi olan Allah içindir." paylaşımı 10 milyon kez görüntülenirken binlerce kişi benzer paylaşımlarla akıma katılarak destek verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Jae-myung ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.