Diyarbakır'da karşıya geçmek isteyen yayaya otomobil çarptı: Kaza anı kamerada

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan E.U. (40), otomobil çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, saatlerinde Ergani-Dicle karayolu üzerinde meydana geldi.
İddiaya göre, akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen E.U.’ya, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz öğrenilemeyen bir otomobil çarptı.
Çarpmanın etkisiyle savrulan E.U., yere yığıldı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazaya karışan sürücü, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Öte yandan kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 10 kişi yaralandı.
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde şarampole devrilen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
TBMM Genel Kurulu, siyonist rejimin Suriye’ye yönelik saldırılarını kınayan Meclis Başkanlığı tezkeresini kabul etti.
Siirt İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, “Aileyi hedef alan cinsiyetsizleştirme projelerine karşı Anadolu irfanıyla güçlü bir duruş sergiliyoruz.” dedi.