Diyarbakır’da silahlı kavga: 3 yaralı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Ulutürk mahallesinde iki aile arsında alacak verecek yüzünden çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüştüğü olayda 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay Bismil ilçesi Ulutürk mahallesinde meydana geldi. İki aile arsında alacak verecek yüzünden çıktığı belirtilen tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.
Yaralılara yerinde yapılan ile müdahalenin ardından Ambulansla Bismil Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ağır olduğu ve Diyarbakır'a sevk edildiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'deki ateşkes anlaşmasına ilişkin, "Filistinli kardeşlerimizin istikbali için bu süreci sabırla, basiretle, dirayetle ve suhuletle yönetmeye gayret edeceğiz." dedi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele kapsamında 631 noktada, 1 milyondan fazla hanede ilaçlama gerçekleştirdiklerini bildirdi.
Gazze'deki soykırıma, katliama duyarsız kalmayan Müslüman halk, ateşkes sürecinin yaşandığı bugünlerde Gazze'nin, Gazzelilerin ayağa kalkabilmesi için örnek yardım kampanyaları düzenliyor.
Peygamber Sevdalıları Malatya Derneği tarafından, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtırken PKK/HDP'liler tarafından 11 yıl önce katledilen Şehit Yasin Börü ve dava arkadaşları için anma programı düzenlendi.