Drone denetiminde yakalanan ehliyetsiz sürücüye 240 bin lira ceza
Kırıkkale'de drone destekli trafik denetiminde, uygulamayı fark edince araçta bulunan yolcuyla yer değiştirdiği belirlenen sürücü ile araç sahibine toplam 240 bin lira idari para cezası uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince Ahıllı Kavşağı'nda drone destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.
Denetimi fark eden sürücünün, araçta bulunan yolcu ile yer değiştirdiği drone görüntüleriyle tespit edildi.
Yapılan kontrolde sürücü belgesinin daha önce geri alındığı belirlendi.
Sürücü ile araç sahibine, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında gerekli idari işlem uygulanarak toplam 240 bin lira para cezası verildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kilo 50 gram metamfetamin ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.
Gaziantep'te polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 4 tüfek, 54 fişek, 57 captagon hap ve uyuşturucu madde ele geçirilirken 4 şüpheli yakalandı.
İzmir'in Urla ilçesi açıklarında yelkenli teknede 11 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.