Elazığ'da 2 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Elazığ'ın Palu ilçesinde 2 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
İlk kaza, Heşkel Köyü yakınlarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, plakası öğrenilemeyen İbrahim A. yönetimindeki otomobil, bilinmeyen bir nedenden dolayı devrildi. Kazada sürücü İbrahim A. yaralandı. Ambulansla Palu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Elazığ'a kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İkinci kaza ise Üçdeğirmenler (Harpunk) Köyü yakınlarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; freni patlayan araçtan atlayan Hamit K. ve eşi, kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Araç ise yaklaşık 500 metre derinliğindeki dereye düştü. Kazanın ardından araç kullanılmaz hale gelirken yaralılar, Palu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.
PKK'nın silah bırakması kapsamında ilk aşama olarak bir grup örgüt elemanının Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını ateşe verdiği bildirildi.