Eski futbolcular derbi öncesi sokaklarda para dağıttılar
Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe macı öncesi eski fulbolcu oldukları düşünülen bir grup tarafından sokaklarda para dağıtıldı.
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları ile renkli görüntüler sergileyen bir grup, "Mutlu Surat" maskeleri ve formalarıyla sokaklarda binlerce TL dağıtarak ortadan kayboluyorlar.
Etrafa maske, forma, atkı, çiçek gibi çeşitli hediyeler de dağıtan grup, yoldan geçenlere sürpriz dolu dakikalar yaşattılar.
Amaçlarının insanları mutlu etmek olduğunu söyleyen maskeli hayırseverden birinin eski bir futbolcu olduğu tahmin ediliyor.
Taraftarların havaya saçtıkları paraları toplamak için birbirleriyle yarışan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Maskeli taraftarların kim oldukları gizemini korurken bir sonraki duraklarının neresi olacağı ise merak konusu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Almanya Başbakanı Friedrich Merz'in yarın Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.
Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde, Gazze’nin yeniden inşasına destek olmak amacıyla başlatılan "Bir Okul, Bin Umut; Gazze Kermesi" etkinlikleri, Konya genelindeki okullarda düzenlenmeye devam ediyor.
Konya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Instagram üzerinden “dua paylaşımı” ve “kişisel bakım ilanı” bahanesiyle vatandaşları dolandıran şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye ziyarette bulunan İngiltere Başbakanı Keir Starmer’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde resmî törenle karşıladı.