Eskişehir’de bir haftada aranan 87 şahıs yakalandı
Eskişehir’de 7-14 Eylül tarihleri arasında Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 87 kişi yakalandı.
Eskişehir Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 7-14 Eylül tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirildi.
Çalışmalar 366 uygulama noktasında, bin 528 görevli personelin katılımıyla yürütüldü.
Çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan 52 kişi yakalandı.
Yakalananlar arasında hakkında 5 yıla kadar arama kararı bulunan 27, 5-10 yıl arasında aranan 2 ve 10 yıl ve üzeri aranan 6 kişi yer aldı.
Toplam 87 aranan şahsın yakalandığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, yaş sebze ve meyve piyasasında fiyatları manipüle ederek haksız kazanç sağladıkları yönünde tespitler yapılan 41 büyük dağıtıcı firmanın 41 şüpheli yöneticisi hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı.
Ticaret Bakanlığı, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde kırtasiye alışverişlerinde çocukların sağlığının ve tüketici haklarının korunması için güvenilir satış noktalarının tercih edilmesi ve ürün bilgilerinin kontrol edilmesi çağrısında bulundu.
Bayrampaşa’da bir araca yönelik düzenlenen narkotik operasyonunda 486 kilo 450 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli yakalandı.