Esrar ve tinercilerin mesken edindiği binada tedbir alındı
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde esrar ve tinercilerin mesken edindiği terk edilmiş hastane binasında, saç bariyerlerle tedbir alındı.
İLKHA, Viranşehir'in Kışla Mahallesi'nde uyuşturucu ve alkol kullananlar ile tinercilerin mekânı haline gelmiş olan terk edilmiş Özel Uzmanlar Tıp Merkezi binasını gündeme getirmiş ve yetkililere çağrıda bulunmuştu. Vatandaşların tepkilerinin dile getirildiği haberin ardından, kötü amaçlarla kullanılmaması için binada saç bariyerlerle tedbir alındı.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan Özel Uzmanlar Tıp Merkezi binasının sahipsiz kalması nedeniyle uyuşturucu, alkol ve tiner kullananların meskeni haline gelmişti. Hastane binasının mevcut durumuna tepki gösteren vatandaşlar, İLKHA’ya açıklamada bulunarak mağduriyetlerin giderilmesi için yetkililerden çözüm talep etmişti.
Tepkiler üzerine yetkililer, kötü amaçlar için kullanılması engellemek adına binanın girişlerini sac bariyer ile kapattı. (Sabri Acet-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM Genel Kurulu’nda devam eden 2026 Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmeleri sırasında, kamu personeline 30 bin TL seyyanen zam yapılmasını öngören düzenleme geri çekildi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Özgür Özel’in CHP'nin iktidar olması için yabancı ülkelerdeki partilerin desteğini talep etmesi vahim bir durumdur." dedi.
Mardin Mil Diyanet-Sen Başkanı Ramazan Taş, günlük hayatın yoğunluğu ve dijital gündemin hızlı akışı ümmet bilincini ve Gazze gündemini zayıflattığını belirterek, "Gazze, zamanla dijital gündemin içinde sıradan bir haber haline gelebiliyorsa, burada ciddi bir bilinç sorunu var demektir." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaşadığımız çağda yaşanan tüm olumsuzlukları, insanlığın karşılaştığı tehditleri yaşadıkça Hazreti Mevlana'nın barışı, sevgiyi, birlik ve beraberliği önceleyen öğretilerinin kıymetini daha iyi anlıyoruz." dedi.