Gaziantep'te 2 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Merkez Şehitkamil ilçesinde bir evin bodrum katında hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, gece bekçilerinin, Karacaahmet Mahallesi'ndeki bir evin bodrum katında jeneratör çalarken bir kişiyi suçüstü yakaladığı belirtildi.
Öte yandan, Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi'nde bir apartmanın içerisinde bulunan elektrikli bisikletin aküsünü çalan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.
Çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu kimliği tespit edilen şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'deki ateşkes anlaşmasına ilişkin, "Filistinli kardeşlerimizin istikbali için bu süreci sabırla, basiretle, dirayetle ve suhuletle yönetmeye gayret edeceğiz." dedi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele kapsamında 631 noktada, 1 milyondan fazla hanede ilaçlama gerçekleştirdiklerini bildirdi.
Gazze'deki soykırıma, katliama duyarsız kalmayan Müslüman halk, ateşkes sürecinin yaşandığı bugünlerde Gazze'nin, Gazzelilerin ayağa kalkabilmesi için örnek yardım kampanyaları düzenliyor.
Peygamber Sevdalıları Malatya Derneği tarafından, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtırken PKK/HDP'liler tarafından 11 yıl önce katledilen Şehit Yasin Börü ve dava arkadaşları için anma programı düzenlendi.