Gaziantep'te 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, hakkında "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, polis ekiplerince yakalandı.
Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişiyi gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen hükümlü, cezaevine teslim edildi.
Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla çalışmaların sürdüğünü vurguladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adana'nın Çukurova ilçesinde yol ortasında duran bir aracı inceleyen ekipler, sürücünün direksiyon başında hayatını kaybettiğini belirledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya Havalimanı’nda yapılacak yeni teknik blok ve hava trafik kontrol kulesi projesine ilişkin bilgi verdi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i ziyaret etti.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde, uluslararası İpekyolu üzerinde iki tır ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu biri ağır, 5 kişi yaralandı.